ZAHVALNA NEDELJA

Ob današnji zahvalni nedelje se lepo zahvaljujemo vsem župnijskim sodelavcem pevcem, zborovodju, ministrantom, bralcem božje besede, vsem ki skrbite za čistočo in krašenje cerkva in pastoralnih prostorov, članom Župnijskega pastoralnega sveta, ključarjem vseh cerkva,  katehistinjam  Zlatki in Andreji sodelavcem župnijske Karitas, vsem ki z molitvijo, dobrimi deli in darovi podpirate župnijo. Hvala vsem župljanom in vsem ljudem dobre volje za vsakršno pomoč. Bog povrni vsem, ki nam duhovnikom storite kaj dobrega in nas podprite pri dušnopastirskem delu. Hvala in Bog povrni za vse.

 

ZAHVALNA NEDELJA PRI SV. MIHAELU

V nedeljo, lepo povabljeni k zahvalni sveti maši k sv. Mihaelu ob 10.30 uri. V župnijski cerkvi bo to nedeljo sv. maša ob 8.00, v Lembergu to nedeljo nebo svete maše.

 

VEROUK

V tem tednu je verouk. Srečanje bo tudi za deveti razred in srednješolce, ter animatorje.

 

OBISK BOLNIKOV NA DOMU

V četrtek bo obisk bolnikov na domu.

 

DAR JESENI – OZIMNICA

Župnijska Karitas Sladka Gora zbira ozimnico in poljske pridelke za ljudi v stiski. Prijazno prosimo, če viške pridelkov na zahvalne nedelje prinesete pred oltar. Z njimi boste pomagali družinam, starejšim in posameznikom, ki si jih bodisi nimajo možnosti pripraviti, ali pa so jim opešale telesne moči. Prinesene darove bomo v adventnem času razdelili med socialno šibke. Hvaležni bomo za vsak vaš dar; sodelavci ŽK Sladka Gora

 

SVEČE, SPOMN NA RAJNE

V cerkvi so na voljo nagrobne sveče, kot spomin na rajne. Dar od sveč je namenjen za potrebe in delovanje župnijske Karitas.

 

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE ŽUPNIJSKE CERKVE

V tem tednu čistijo in krasijo cerkev verniki in njeno okolico verniki iz Polžanske Gorce in Gradca.