MOLITVENI DAN PRI SV. BENEDIKTU IN V LEMBERGU

V ponedeljek 2. julija bomo imeli molitveni dan oziroma čaščenje Najsvetejšega zakramenta. Pri sv. Benediktu bo ob 9. uri izpostavljeno Najsvetejše ob 10. uri pa bo sveta maša. V Lembergu bo Najsvetejše izpostavljeno popoldan ob 17.00 uri, ob 18.00 uri pa bo sv. maša. Lepo vabljeni k molitvi.

MOLITVENI DAN V ŽUPNIJSKI CERKVI NA SLADKI GORI

V torek  3. julija bomo imeli molitveni dan v župnijski cerkvi na Sladki Gori. Prva sv. maša bo ob 8.00 uri nato izpostavitev Najsvetejšega, druga sveta maša bo ob 11.00 uri. Popoldan bo Najsvetejše izpostavljeno ob 17.00 uri, ob 18. uri pa bo sklep s sveto mašo. Lepo povabljeni k molitvi.

POČITNIŠKI ORATORIJ ZA OTROKE

V sredo 4. julija ob 9.00 uri pričnemo z letošnjim oratorijem, ki bo potekal do sobote 7. julija. Za tiste, ki ne bodo prenočevali na Sladki Gori, oratorij poteka vsak dan od 9. do 16. ure. V petek je predviden izlet. Ker so predvidene tudi vodne igre, naj imajo otroci s seboj tudi oblačila, ki jih ni tako škoda in oblačila za preobleči. Ker smo odvisno od vremena bodo vodne igre na tisti dan, ki bo naj bol lep in sončen. Tisti, ki spite na Sladki Gori, imejte s seboj vse potrebno za osebno higieno, če imate spalko ali rjuhe. Priporočamo se tudi za kaj sladkega.

NOVA MAŠA NA TINSKEM

V nedeljo 8. julija bo na Tinskem ob 10.30 uri slovesnost nove maše. Novo mašo bo obhajal novomašnik Ivan Šumljak. Lepo povabljeni na to za današnje čase že tako redko slovesnost. Zaradi novem maše bo sveta maša samo v župnijski cerkvi, v nedeljo 8. julija, ob 8.30. uri. V Lembergu sv. maše v nedeljo ne bo.

PRVI ČETRTEK

Na prvi četrtek vabljeni k sv. maši in molitvi za nove duhovne poklice. Ta dan bom obiskal bolnike na domu.

PRVI PETEK

Na prvi petek vabljeni k sv. maši in češčenju Jezusovega srca.