SKLEP VEROUČNEGA LETA

Z današnjo nedeljo smo sklenili veroučno leto. Povabljeni pa smo, da ohranimo nedeljsko sveto mašo tudi izven veroučnega obdobja.

 

ROMANJE STAREJŠIH NA BREZJE

Župnijska Karitas vabi starejše na romanje k Mariji Pomagaj na Brezje, v soboto 22. junija, ob 7. uri. Čim prej se prijavite.

 

POČITNIŠKI ORATORIJ ZA OTROKE

V času od 25. do 28. junija bo na Sladki Gori potekal počitniški oratorij. Vzemite si prijavnico in jo čim prej oddajte. Otroci lepo vabljeni

 

PRVI ČETRTEK

Na prvi četrtek v mesecu vabljeni pol ure pred sv. mašo k molitvi za nove duhovne poklice. Ta dan bom dopoldne obiskal bolnike na domu.

 

OBNOVA FASADE NA ŽUPNIJSKI CERKVI

Obnova fasade na župnijski cerkvi je v polnem teku. Še vedno se na vas obračamo s prošnjo za pomoč, da po svojih močeh pomagate. Če bi 200 dobrotnikov darovalo po 60€, potem bi stroške dosti lažje pokrili. Zato vas vabim in naprošam, da postanete dobrotnik cerkve Sladkogorske Matere Božje. Do sedaj je 66 dobrotnikov darovalo 7330€. Bog  povrni za vsak dar. Svoj dar lahko darujete po sv. maši v župnišču ali v zakristiji, lahko pa tudi nakažete na tekoči račun župnije Sladka Gora, ki je odprt pri banki Celje SI 56 0600 0093 0911 045 » za obnovo«. Hvala vam za vašo pomoč in razumevanje, samo, če bomo držali skupaj, nam bo uspelo. Sladkogorska Mati Božja pa naj nas vodi skozi to obnovo.

 

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE ŽUPNIJSKE CERKVE

V tem tednu skrbijo čiščenje in krašenje župnijske cerkve verniki iz Polžanske vasi in Bobovega.