JEZUSOVO DAROVANJE V TEMPLJU – SVEČNICA

V ponedeljek je praznik Jezusovega darovanja v templju – Svečnica. Sveta maša bo ob 8.30 uri. Pri sv. maši bo blagoslov sveč, ki jih boste lahko vzeli za domov. Dar za svečo bo 1€.

 

POSPRAVLJANJE ŽUPNIJSKIH JASLIC IN ČIŠČENJE

V torek ob 14. uri, naprošeni, da pospravimo župnijske jaslice in očistimo cerkev.

 

GOD SV. BLAŽA

V torek je god sv. Blaža, škofa in mučenca. Pri sv. maši bo podeljen blagoslov sv. Blaža, ki naj nas varuje bolezni v grlu in vsakega drugega zla.

 

VEROUK: V tem tednu je reden verouk.

 

SREČANJE ČLANOV ŽPS

V četrtek ob 19. uri, vabljeni vsi člani ŽPS na srečanje v župnišče. Tema srečanja bodo volitve članov ŽPS. Prosim, da pridete na srečanje.

 

VOLITVE NOVIH ČLANOV ŽPS

Pripravljamo se na volitve novih članov v Župnijski pastoralni svet, ki bodo 1. marca. Vsi boste povabljeni, da predlagate nekoga iz svoje oklice ali vasi, ki bo član ŽPS. ŽPS je župnikovo posvetovalno telo, ki načrtuje, usmerja in sodeluje pri pastoralnem življenju cele župnije. Čas, v katerega stopamo, bo vedno bolj potreboval ljudi, ki se bodo zavedali, da njihovo sodelovanje v župniji pomembno in nenadomestljivo. Zato vabljeni k sodelovanju, da bomo res izvolili ljudi, ki bodo z resnostjo in odgovornostjo sodelovali pri pastoralnemu življenju župnije.

PRVI ČETRTEK

Četrtek je prvi v mesecu, lepo vabljeni k molitvi pred Najsvetejše za nove duhovne poklice in k sv. maši. Ta dan bo obisk bolnikov na domu.

 

PRVI PETEK

Petek je prvi v mesecu, lepo vabljeni k češčenju Srca Jezusovega in k sveti maši.

 

PRVA SOBOTA

Vsako prvo soboto je v Šmarju ob 18. uri sv. maša po njej pa do 21. ure češčenje Najsvetejšega. Vabljeni.

 

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE ŽUPNIJSKE CERKVE

V tem tednu skrbijo za čiščenje in krašenje župnijske cerkve verniki iz Dolge Gore.