SLOVESNOST OB 10. OBLETNICI USTANOVITVE NAŠE ŠKOFIJE

Prihodnjo nedeljo, lepo vabljeni ob 15. uri v stolnico v Celje, na slovesno obhajanje 10. obletnice ustanovitve celjske škofije. Slovesno somaševanje škofov in duhovnikov bo vodil celjski škof dr. Stanislav Lipovšek, slavnostni nagovor pa bo imel mariborski nadškof metropolit Alojzi Cvikl. Lepo povabljeni k temu slavju.

 

NAŠI RAJNI: Umrla je Marija Mužina iz Krtinc. Pogrebna sveta maša s pogrebom bo danes ob 14.uri. Spomnimo se nje in vseh naših rajnih v molitvi.

 

VEROUK: V tem tednu je reden verouk.

 

SREČANJE ZAKONCEV JUBILANTOV: Vsi, ki v tem letu praznujete obletnico poroke, povabljeni v soboto 7. maja 2015 ob 11. uri k zahvalni maši v župnijsko cerkev. Vabljeni ste vsi zakonci, ki ste se poročili tukaj ali kje drugje in v tem letu slavite 5, 10, 15, 20, 25, …, 50, 55, 60 let ali morda celo več let poroke. Prav je, da se tudi Bogu zahvalimo za leta skupnega zakonskega življenja. Zato že sedaj povabljeni na to slavje. Jubilanti, ki ste vpisani v poročno knjigo naše župnije boste dobili domov še posebno vabilo. Tisti, ki ste bili poročeni v drugi župniji, pa prosim sprejmite to vabilo in se čim prej prijavite.

 

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE ŽUPNIJSKE CERKVE

V tem tednu skrbijo za župnijsko cerkev verniki iz Dolge Gore.