KONCERT V CERKVI SV. MIKLAVŽA V LEMBERGU

Danes, ob 18 uri, lepo povabljeni v cerkev sv. Miklavža, na koncert Ženskega pevskega zbora iz Rogaške Slatine. Koncert bo dobrodelne narave, zbrana sredstva bodo namenjena za obnovo cerkve sv. Pankracija. Lepo povabljeni.

 

ZLATA MAŠA V ŠMARJU PRI JELŠAH

V nedeljo bo v župnijski cerkvi v Šmarju pri Jelšah ob 10. uri slovesnost zlate maše, ki jo bo daroval rojak Tonček Hribernik. Lepo povabljeni na zlato mašo v Šmarje.

 

SVETA MAŠA PRIHODNJO NEDELJO

Zaradi zlate maše prihodnjo nedeljo v Šmarju, bo tukaj na Sladki Gori sveta maša v župnijski cerkvi ob 8.30 uri. V Lembergu svete maše prihodnjo nedeljo ne bo.

 

ORATORIJ

V času od ponedeljka 25. do četrtka 28. julija bo v župniji potekal počitniški oratorij. Otroci lepo povabljeni, še posebej letošnji birmanci. Prijavnice so na voljo v cerkvi in na župnijski spletni strani.

 

ROMANJE NA BREZJE K MARIJI POMAGAJ V SVETEM LETU

Prijazno vas vabimo na romanje k Mariji Pomagaj na Brezje, v soboto, 9. julija 2016. Posebej še vabljeni tisti, ki v letu 2016 obhajate svoj življenjski jubilej s številkami 70, 75, 80, 85 in vsako leto nad 85 let. Župnijska Karitas Sladka Gora vam želi kot dar poravnati stroške prevoza in kosila.  Za ostale bomo prispevek, podobno kot v lanskem letu, pobrali na avtobusu. Odhod izpred trgovine na Sladki Gori bo ob 7. uri. Po prihodu na Brezje bomo imeli prigrizek in kavico, nato pa mašo ob 10. uri in priložnost opraviti zakrament sprave.

Po duhovni okrepitvi se bomo zapeljali do Hotela Marinšek v Naklem, kjer bomo imeli kosilo. Za prigrizek in pijačo čez dan bomo poskrbeli sodelavci Župnijske Karitas Sladka Gora. V popoldanskem času bomo ob poti proti domu imeli večernice.

Prijave sprejemamo do zapolnitve avtobusov oz. do 5. julija 2016, na telefon 03/5824 179 ali 040 702 418 (Zlatka Štunf) in  041 801 813 (Marica Kos).

Župnijska Karitas Sladka Gora.

 

SVETOLETNO ROMANJE V RIM

V svetem letu in ob 10-i obletnici naše škofije vabljeni na romanje v Rim. Romanje bo v času od 26. do 29. septembra. Cena romanja je 300€. Zaradi lažje organizacije romanja, prosimo, da se čim prej prijavite.

 

ROMANJE V MEĐUGORJE

V času od 22. do 25. septembra 2016, vabljeni na romanje v Međugorje. Cena romanja je 135€. Prijave zbira Marinka Kralj (031-658-455).

 

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE ŽUPNIJSKE CERKVE

V tem tednu skrbijo za župnijsko cerkev verniki iz Nove vas in Pijovc.