MOLITVENI SPOMINI ZA RAJNE: V torek je praznik Vseh svetih, ko se še posebej spominjamo naših rajnih. Molitvene spomine za svoje drage rajne lahko napišete na poseben listič. Dar, ki ga boste namenili ob tem je prostovoljen.

 

VSI SVETI

V torek je zapovedan praznik Vsi sveti. Zato lepo vabljeni k prazničnemu bogoslužju v župnijsko cerkev ob 8.30 in 10.30 uri. Popoldne ob 14. uri bo v župnijski cerkvi molitev po namenu spominov, zatem pa blagoslov grobov.

 

VERNE DUŠE

V sredo je spomin vseh vernih duš. Sveta maša bo ob 8. uri. Vabljeni k sveti maši in molitvi za rajne.

 

PRVI ČETRTEK: Četrtek je prvi v mesecu. Vabljeni k molitvi za duhovne poklice in k sveti maši. Ta dan bo obisk bolnikov na domu.

 

PRVI PETEK

Petek je prvi v mesecu. Vabljeni k molitvi za duhovne poklice in sveti maši.

 

ZAHVALNA NEDELJA: Prihodnja nedelja je zahvalna nedelja. Priložnost za zahvalo in hvaležnost, za vse prejete darove in milosti, uspeh pri delu, v šoli, študiju, zdravju pri družini in živini.

 

DAR JESENI – OZIMNICA

Župnijska Karitas Sladka Gora zbira ozimnico in poljske pridelke za ljudi v stiski. Prijazno prosimo, če viške pridelkov na zahvalne nedelje prinesete pred oltar. Z njimi boste pomagali družinam, starejšim in posameznikom, ki si jih bodisi nimajo možnosti pripraviti, ali pa so jim opešale telesne moči. Prinesene darove bomo v adventnem času razdelili med socialno šibke. Hvaležni bomo za vsak vaš dar; sodelavci ŽK Sladka Gora.

 

ZAHVALNA NEDELJA PRI SVETEM PANKRACIJU V LEMBERGU

Prihodnjo nedeljo bomo ob 10.30 uri, obhajali zahvalno nedeljo pri sv. Pankraciju v Lembergu. Pet let je od tega, kar smo v tej cerkvi imeli nazadnje sveto mašo. Danes je zunanjost te cerkve urejena. Z vašo pomočjo smo naredili novo streho in fasado ter osušili notranje zidove cerkve. Prav je, da se na zahvalno nedeljo zberemo v tej cerkvi in se Bogu in vsem vam zahvalimo za vsa dela, ki so bila narejena. Lepo povabljeni v nedeljo k sv. Pankraciju v Lemberg. V župnijski cerkvi bo v nedeljo sveta maša ob 8.30 uri.

 

DAR PRVE NEDELJE: Prihodnja nedelja je prva v mesecu, vaš dar bo namenjen za cerkev sv. Pankracija.

 

MISIJONSKA NEDELJA

Preteklo nedeljo ste za misijone darovali 291,30€. Bog povrni za vaš dar.

 

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE ŽUPNIJSKE CERKVE

V tem tednu skrbijo za župnijsko cerkev in okolico verniki iz Dolge Gore.