ROMANJE K MARIJI POMAGAJ NA BREZJE, V SOBOTO, 1. JULIJA

Župnijska Karitas Sladka Gora vabi na romanje na Brezje. Posebej vabljeni starejši jubilanti, tisti, ki obhajate svoj življenjski jubilej s številkami 70, 75, 80, 85 in vsako leto nad 85 let. Za jubilante je romanje brezplačno, za ostale pa bomo prispevek pobrali na avtobusu. Odhod izpred trgovine na Sladki Gori bo ob 7. uri. Po prihodu bomo imeli prigrizek in kavico, nato pa mašo ob 10. uri in priložnost opraviti zakrament sprave.  Po duhovni okrepitvi se bomo zapeljali do Gostišča GTC 902 na Črnivcu na kosilo. V popoldanskem času bomo imeli večernice v cerkvi sv. Mohorja in Fortunata v Gornjem Gradu. Za prigrizek in pijačo čez dan bomo poskrbeli sodelavci Župnijske Karitas Sladka Gora.  Prijave sprejemamo do zapolnitve avtobusov oz. do 28. junija 2017, na telefon 03/5824 179 ali 040 702 418 (Zlatka Štunf) ali  041 801 813 (Marica Kos). Lepo povabljeni.

OD GORCE DO GORCE: V soboto bo na Sladki Gori prireditev »Od gorce do gorce«. V sklopu tega bo pri sv. Mihaelu ob 13. uri sveta maša.

 

SVETI MAŠI V TOREK IN SOBOTO: V torek in soboto bosta sveti maši ob 9. uri.

 

POČITNIŠKI ORATORIJ ZA OTROKE: V času od ponedeljka 31. julija do peka 4. avgusta bo v župniji potekal počitniški oratorij za otroke. Otroci so prijavnice dobili ob zaključku verouka, so pa na voljo tudi v cerkvi. Otroci lepo povabljeni in čim prej se prijavite.

 

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE ŽUPNIJSKE CERKVE: V tem tednu skrbijo za župnijsko cerkev verniki iz Polžanske vasi in Bobovega.