GOD SV. CECILIJE, ZAVETNICE CERKVENE GLASBE

V sredo je god sv. Cecilije, zavetnice cerkvene glasbe in cerkvenih pevcev. Ob prazniku se zahvaljujemo našim pevcem in zborovodju za njihov trud in delo.

 

ADVETNE DELAVNICE

V torek, ob 14. uri povabljeni na adventne delavnice na Sladko Goro.

 

OBISK SV. MIKLAVŽA: Počasi se bliža god sv. Miklavža. Sv. Miklavž bo obiskal otroke na Miklavževo nedeljo 3. decembra pri sv. maši na Sladki Gori ob 8.30 in v Lembergu ob 10.30 uri. Sv. Miklavž bo obdaril vse otroke z majhno pozornostjo, zato prispevka za darilo ni. Starši lepo povabljeni z otroki k sv. maši in na srečanje s sv. Miklavžem.

 

VEROUK: V tem tednu je reden verouk. Veroučencem 9. razreda in srednješolcem veroučno srečanje odpade.

 

SREČANJE ZA STARŠE 7. IN 8. RAZREDA: V četrtek ob 17. uri, vabljeni starši veroučencev 7.in 8. razreda na srečanje v veroučno dvorano.

 

DUHOVNE VAJE ZA VEROUČENCE 7. IN 8. RAZREDA.

Od petka 24. novembra, do nedelje 26. novembra bodo imeli veroučenci 7. in 8. razred duhovne vaje v župnišču na Sladki Gori. Pričnemo v petek ob 18. uri in končamo v nedeljo z nedeljsko sveto mašo, ki jo bodo oblikovali veroučenci, na Sladki Gori.

 

SREČANJE ČLANOV ŽPS: V torek ob 18. uri, vabljeni člani ŽPS na srečanje v župnišče. Prosim, da v svoji okolici poizveste, kdo bi sprejel Marijino podobo v adventnem času.

 

NEDELJA KRISTUSA KRALJA VESOLJSTVA

Prihodnje nedelja je nedelja Kristusa, Kralja vesoljstva, zadnja nedelja v cerkvenem in bogoslužnem letu ter začetek tedna Karitas.

 

POKUŠINA VINA V ŽUPNIJSKI KLETI: V nedeljo po sveti maši na Sladki Gori, povabljeni v župnijsko klet na pokušino vina. Povabljeni vsi.

 

MARIJANSKI KOLEDAR IN PRATIKA: Na voljo so Marijanski koledar (2,50€), Pratika (5,50€) in listni koledar (0,70€).

 

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE ŽUPNIJSKE CERKVE: V tem tednu skrbijo za župnijsko cerkev verniki iz Polžanske Gorce in Gradca.