OKTOBER MESEC MOLITVE ROŽNEGA VENCA

Mesec oktober nas vabi k molitvi rožnega venca, Lepo povabljeni k molitvi doma in v cerkvi, ko bomo pred vsako sveto mašo molili rožni venec. Lepo povabljeni.

 

NEDELJSKE SVETE MAŠE V LEMBERGU OB 8.00 URI: Nedeljske svete maše v prihodnje bodo v Lembergu ob 8.00 uri in ne več ob 8.30 uri.

 

SREČANJE STAREJŠIH, BOLNIH IN ONEMOGLIH

Župnijska Karitas vabi danes starejše, bolne in onemogle na skupno srečanje danes na Sladko Goro. Ob 14.30 bo priložnost za sveto spoved in ob 15.00 sveta maša. Lepo povabljeni. Če kdo nima prevoza naj sporoči.

 

VEROUK: V tem tedni je reden verouk.

VABILO MED MINISTRANTE

Kot lahko sami opazite, smo glede ministrantov zelo podhranjeni. Zato povabljeni k ministrtranju tako fantje kot dekleta-punce. Pri verouku ta teden boste še posebej povabljeni, potem pa se bomo dogovorili ta termin srečanj in vaj. Že sedaj lepo povabljeni k ministrantom.

 

SREČANJE SAREJŠIH KRAJANOV KS SLADKA GORA

Krajevna organizacija Rdečega križa Sladka Gora, vabi starejše krajane KS Sladka Gora na srečanje, ki bo v soboto. Ob 12.30 bo sveta maša in potem srečanje v Kulturnem domu. Lepo vabljeni.

 

MOLITVENI SPOMINI ZA RAJNE: Počasi se bliža praznik Vseh svetih in vernih duš, ko se še posebej spominjamo naših rajnih. Molitvene spomine za svoje drage rajne lahko napišete na poseben listič, ki ga vzamete v cerkvi. Dar, ki ga boste namenili ob tem je prostovoljen.

 

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE ŽUPNIJSKE CERKVE; V tem tednu čistijo in krasijo cerkev verniki in njeno okolico verniki iz Dolge Gore.