ZAHVALNA NEDELJA PRI SV. BENEDIKTU: V nedeljo, lepo povabljeni k zahvalni sveti maši k sv. Benediktu ob 10.30 uri. V župnijski cerkvi bo to nedeljo sv. maša ob 8.00, v Lembergu to nedeljo nebo svete maše.

 

MINISTRANTSKO SREČANJE: V soboto vabljeni na ministrantsko srečanje ob 9. uri. Vabimo tudi nove ministrante in ministrantke.

 

DAR JESENI – OZIMNICA: Župnijska Karitas Sladka Gora zbira ozimnico in poljske pridelke za ljudi v stiski. Prijazno prosimo, če viške pridelkov na zahvalne nedelje prinesete pred oltar. Z njimi boste pomagali družinam, starejšim in posameznikom, ki si jih bodisi nimajo možnosti pripraviti, ali pa so jim opešale telesne moči. Prinesene darove bomo v adventnem času razdelili med socialno šibke. Hvaležni bomo za vsak vaš dar; sodelavci ŽK Sladka Gora

 

SVEČE, SPOMN NA RAJNE: V cerkvi so na voljo nagrobne sveče, kot spomin na rajne. Dar od sveč je namenjen za potrebe in delovanje župnijske Karitas.

 

MARIJANSKI, LISTNI KOLEDAR IN PRATIKA

Na voljo so Marijanski koledar (2,50€), Pratika (5,90€) in listni koledar (0,70€).

 

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE ŽUPNIJSKE CERKVE: V tem tednu čistijo in krasijo cerkev verniki in njeno okolico verniki iz Nove vasi in Pijovc.