SVETE MAŠE Z LJUSTVOM

Maše z ljudstvom so zopet dovoljene, ob upoštevanju vseh dosedanjih predpisov (nošenje mask, razkuževanjem rok, medosebne razdalje).

 

SVETI KRST

Krst je lahko v krogu sorodnikov.

 

POGREB IN POGREBNE SVETE MAŠE

Cerkveni pogrebi so v krogu sorodnikov. Pogrebne svete maše so v času korone po pogrebu v cerkvi.

 

NAŠI RAJNI

Umrla je Ana Šket iz Topolovca. Pogreb in pogrebna sveta maša bo v ponedeljek, ob 14. uri.  Umrla je Barbara Skale iz Dolge Gore. Pogreb in pogrebna sveta maša bo v torek ob 15. uri. Umrla je Erika Zidanšek iz Mestinja. Pogreb in pogrebna maša bo v petek ob 13. uri. Spomnimo se rajnih v molitvi.

 

VEROUK

Že od sredine oktobra je verouk na daljavo, zato spodbujam in vabim starše in veroučence, da skupaj predelujete veroučna gradiva, ki jih najdete na spletni strani(zupnija.smarje.com, pod zavihkom VEROUK). Za veroučence od 1. do 6. razreda bo poslala gospa Andreja. Povabljeni tudi k sveti maši.

VEROUČNO SREČANJE NA ZOOMU ZA VEROUČENCE 8. IN 9. RAZREDA

V petek ob 19. uri bodo veroučenci 8. in 9. razreda povabljeni na veroučno srečanje preko zooma. Prosimo, da se tega srečanja preko zooma res udeležite.

 

VERSKI TISK V LETU 2021

Povabljeni, da obnovimo naročnino na verski tisk. Če je kdo naročil tisk po pošti ali ga ne boste več imeli, nam sporočite. V tednu, ki je pred nami moramo poravnati naročnino pri založbah.

 

DAR ZA SLADKOGORSKI LIST

Priporočamo se za dar za sladkogorski list.

 

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE ŽUPNIJSKE CERKVE

V tem tednu skrbijo za župnijski cerkev verniki iz Nove vsi in Pijovc.