PRAZNIK APOSTOLOV SV. PETRA IN PAVLA

V torek je praznik apostolov sv. Petra in Pavla. Sveta maša na Sladki Gori bo ob 18. uri maši. Lepo vabljeni k prazničnemu bogoslužju.

 

PRVI ČETRTEK: Četrtek je prvi v mesecu. Povabljeni k  molitvi za nove duhovne poklice in sveti maši. Ta dan bo obisk bolnikov na domu.

 

MOLITVENI DAN NA SLADKI GORI, PRI SV. BENEDIKTU IN V LEMBERGU

V petek bo molitven dan na Sladki Gori. Ob 8. uri bo sveta maš, po njej češčenje Najsvetejšega do 11. ure, ko bo druga sveta maša. Popoldne ob 17. uri bo zopet izpostavitev Najsvetejšega in ob 18. uri zaključek s sveto mašo.

V soboto bo molitveni dan pri Sv. Benediktu in v Lembergu. Pri sv. Benediku bo ob 8. uri izpostavitev Najsvetejšega in nato ob 9. uri sveta maša. V Lembergu bo ob 17. uri izpostavitev Najsvetejšega in nato ob 18. uri sveta maša. Povabljeni k molitvi.

LEPA NEDELJA V LEMBERGU – LEMBERŠCA

V nedeljo lepo povabljeni na lepo nedeljo v Lemberg – Lemberšco. Ob 10.30 uri bo telovska procesija po njej pa sveta maša. Lepo povabljeni.

 

PRVA NEDELJA V MESECU: Nedelja je prva v mesecu. Vaš dar bo namenjen za potrebe župnije. Bog povrni za vsak vaš dar.

 

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE ŽUPNIJSKE CERKVE: V tednu po veliki noči, skrbijo za župnijsko cerkev verniki iz Polžanske vasi in Bobovega.